Google Pixel Watch 3 gennemgang: Er det hypen værd?

Google Pixel Watch 3 Review: Is It Worth the Hype?

Google Pixel Watch 3 er ankommet og vækker begejstring hos både teknologientusiaster og smartwatch-entusiaster. Som den seneste iteration i Googles bærbare teknologilinje lover denne Android-kompatible enhed at hæve smartwatch-oplevelsen. Med sit slanke design, avancerede funktioner og integration med Googles økosystem sigter Pixel Watch 3 mod at få en betydelig indflydelse på det konkurrenceprægede smartwatch-marked.

Denne anmeldelse dykker ned i de vigtigste aspekter af Google Pixel Watch 3 for at afgøre, om det lever op til hypen. Vi udforsker det forbedrede design og display, undersøger dets ydeevne og smarte funktioner og vurderer dets sundheds- og fitnesssporingsfunktioner. Derudover ser vi på enhedens batterilevetid, opladningsmuligheder, Google Pixel Watch remme og den overordnede smartwatch-funktionalitet. Til sidst håber vi, at du vil have en klarere forståelse af, om Google Pixel Watch 3 er værd at overveje som deres næste bærbare ledsager.

Design og skærm: Større og bedre

Google Pixel Watch 3 markerer et betydeligt spring fremad inden for design og skærmteknologi og giver brugerne en mere raffineret og visuelt tiltalende smartwatch-oplevelse. Denne seneste udgave introducerer flere vigtige forbedringer, der afhjælper tidligere begrænsninger og forbedrer den generelle brugervenlighed.

Ny mulighed for 45 mm størrelse

Google har reageret på brugernes efterspørgsel ved at introducere en større 45 mm-model ved siden af den oprindelige 41 mm-version. Denne nye størrelse har en 40 % større skærm sammenlignet med forgængeren, hvilket giver brugerne mere plads til at se information og interagere med enheden. Pixel Watch 3 på 45 mm er en væsentlig opgradering for dem, der foretrækker en større skærm eller har svært ved at læse mindre skærme.

For brugere, der stadig foretrækker et mere kompakt design, er 41 mm-modellen stadig tilgængelig. Men selv denne mindre version har oplevet forbedringer med 10% mere skærmplads end Pixel Watch 2. Denne forøgelse er opnået ved at reducere rammestørrelsen med 16%, hvilket resulterer i en mere effektiv brug af urskiven.

Forbedret lysstyrke på skærmen

En af de mest bemærkelsesværdige forbedringer i Pixel Watch 3 er det markante løft i skærmens lysstyrke. Både 41 mm- og 45 mm-modellerne har nu Googles avancerede Actua-skærme, som giver en maksimal lysstyrke på 2.000 nits. Det er en væsentlig forbedring i forhold til den forrige generations 1.000 nits, hvilket gør skærmen dobbelt så lysstærk som før.

Den øgede lysstyrke har praktiske fordele, især ved udendørs brug. Brugere kan nu nemt læse deres urskive, tjekke notifikationer eller se træningsstatistikker selv i stærkt sollys. Denne forbedring imødekommer en almindelig klage blandt smartwatch-brugere og bringer Pixel Watch 3 på linje med konkurrenter som Galaxy Watch 7.

Pixel Watch 3 introducerer også LTPO (Low-Temperature Polycrystalline Oxide)-skærmteknologi, der giver mulighed for dynamiske opdateringshastigheder fra 1 Hz til 60 Hz. Denne funktion bidrager ikke kun til mere jævn scrolling og interaktion, men hjælper også med at spare på batteriet ved at justere opdateringshastigheden baseret på det indhold, der vises.

Raffineret æstetik

Pixel Watch 3 bibeholder Googles karakteristiske cirkulære design med en kuppelformet glasskive, hvilket adskiller det fra andre smartwatches på markedet. Denne unikke æstetik fortsætter med at være et definerende træk ved Pixel Watch-linjen og tilbyder en blanding af traditionel urstyling med moderne smartwatch-funktionalitet.

Især den matsorte version skiller sig ud med sin kuppelformede sorte urskive, der er sømløst integreret med den matsorte krop. Dette designvalg skaber et slankt, samlet udseende, der forbedrer urets overordnede æstetiske appel.
Selv om designforbedringerne er betydelige, er det værd at bemærke, at Google har valgt Gorilla Glass 5 i stedet for mere holdbare materialer som safirglas. Dette valg kan give anledning til bekymring for urets holdbarhed på lang sigt, især i betragtning af manglen på en beskyttende buffer omkring den kuppelformede glasskærm.

Konklusionen er, at Google Pixel Watch 3's design- og skærmforbedringer repræsenterer en betydelig opgradering i forhold til forgængerne. Introduktionen af en større størrelse, markant forbedret lysstyrke og raffineret æstetik bidrager alle til et mere alsidigt og visuelt tiltalende smartwatch. Disse forbedringer viser Googles engagement i at imødekomme brugernes feedback og forblive konkurrencedygtig på det hurtigt udviklende smartwatch-marked.

Ydeevne og funktioner: Et smartere ur

Google Pixel Watch 3 bringer betydelige forbedringer i ydeevne og funktioner, hvilket gør det til en smartere og mere kapabel bærbar enhed. Med introduktionen af Wear OS 5, forbedrede Google-app-integrationer og nye sundheds- og fitnessværktøjer giver Pixel Watch 3 en mere raffineret og omfattende smartwatch-oplevelse.

Forbedringer af Wear OS 5

Wear OS 5, den seneste udgave af Googles wearable-operativsystem, driver Pixel Watch 3 og giver betydelige opgraderinger til enheden. Selv om de visuelle ændringer måske ikke er umiddelbart synlige, er forbedringerne i ydeevne og batterilevetid betydelige.

En af de mest markante forbedringer har indflydelse på batteriets effektivitet. Google har udtalt, at et maratonløb med et Wear OS 5-ur bruger 20 % mindre strøm sammenlignet med en enhed, der kører Wear OS 4. Denne forbedring af strømstyringen giver brugerne mulighed for at nyde godt af en længere batterilevetid uden at gå på kompromis med egenskaber eller funktionalitet.

Forbedringen af ydeevnen er også tydelig i den daglige brug. Apps starter hurtigere på Wear OS 5, hvilket resulterer i en mere responsiv og effektiv brugeroplevelse. Operativsystemet understøtter nu forskellige skærmstørrelser, hvilket har ført til forbedret systemnavigation og en tættere app-valgskærm, som gør det lettere for brugerne at få adgang til og administrere deres applikationer.

Wear OS 5 introducerer også nye funktioner, der forbedrer den samlede brugeroplevelse. En af dem er screenshot-detektion, som gør det lettere for brugerne at tage og dele deres urskærm. For app-udviklere giver Wear OS 5 forbedringer af livskvaliteten og nye muligheder, så de kan skabe mere sofistikerede og funktionsrige applikationer til platformen.

Integration af Google-apps

Pixel Watch 3 udnytter sin plads i Googles økosystem fuldt ud og tilbyder tættere integration med forskellige Google-tjenester og -applikationer. Et område, hvor denne integration skinner, er i smart home-kontrol via Google Home-appen.

Brugere kan nu styre en lang række smart home-enheder direkte fra deres Pixel Watch 3. Det omfatter luftrensere, intelligente ventilatorer, Android TV, Google TV og meget mere. Styringen går ud over simple tænd/sluk-funktioner og giver brugerne mulighed for at justere skærmtilstande, ventilatorhastigheder, lydstyrker og medieafspilningsindstillinger for kompatible enheder.

Denne forbedrede integration eliminerer behovet for at række ud efter en smartphone, hver gang en bruger ønsker at interagere med sine smart home-enheder. Bekvemmeligheden ved at kontrollere forskellige aspekter af et smart hjem direkte fra håndleddet gør Pixel Watch 3 til en stærk følgesvend for dem, der har investeret i Googles økosystem.

Nye sundheds- og fitnessværktøjer

Pixel Watch 3 introducerer en række nye sundheds- og fitnessværktøjer, der udnytter avancerede sensorer og maskinlæringsalgoritmer til at give brugerne en mere omfattende indsigt i deres velbefindende og præstationer.

En af de mest fremtrædende funktioner er de forbedrede sundhedstjenester, som giver detaljerede målinger for løbere og mere præcise sundheds- og fitnesssporingsdata. Uret understøtter nu yderligere datasporing, herunder jordkontakttid, skridtlængde, lodret svingning og lodret forhold. Disse oplysninger kan deles med fitness-apps via Health Connect-appen, selv når man løber i baggrunden, og brugerne kan få adgang til hele deres træningshistorik.

For løbere tilbyder Pixel Watch 3 en række funktioner til at forbedre træning og præstation. Den nye Workout Builder giver brugerne mulighed for at oprette brugerdefinerede løbeture med specifikke mål for distance, tid, tempo eller pulszoner. Under løbeturen giver uret vejledning i realtid via lyd og haptiske signaler, der advarer brugerne om kommende spurter, vedligeholdelse af tempoet og nedkølingsperioder.

Uret introducerer også avanceret løbeformsanalyse ved hjælp af bevægelsessensorer og maskinlæring for at give indsigt i gangart og hjælpe brugerne med at forbedre deres løbeteknik og undgå skader. Efter en løbetur kan brugerne få adgang til en detaljeret oversigt over deres præstation i Fitbit-appen, herunder målinger som kadence, jordkontaktbalance og lodret forhold.

For at hjælpe brugerne med at afbalancere træning og restitution introducerer Pixel Watch 3 nye værktøjer som Daily Readiness, Cardio Load og Target Load. Disse funktioner analyserer restitutionsbiometri, sporer hjerteanstrengelse og giver personlige træningsmål, hvilket hjælper brugerne med at optimere deres fitnessrutiner og samtidig undgå overtræning.

Med disse forbedringer i ydeevne, Google-app-integrationer og sundheds- og fitnessværktøjer positionerer Pixel Watch 3 sig som en formidabel konkurrent på smartwatch-markedet og tilbyder en omfattende og raffineret wearable-oplevelse.

Sporing af sundhed og fitness: At køre showet

Google Pixel Watch 3 har gjort betydelige fremskridt inden for sundheds- og fitnesssporing, især med hensyn til løbefunktionerne. Denne seneste udgave tilbyder en omfattende pakke af værktøjer, der er designet til at forbedre brugerens løbeoplevelse og generelle fitnessrejse.

Avancerede løbemålinger

Pixel Watch 3 har Googles hidtil mest nøjagtige pulssensor, der er specielt indstillet til at levere præcise løbedata. Den tager højde for armbevægelser og kontakttid med jorden, så brugerne får en mere detaljeret analyse af deres præstation. Uret tilbyder nu nye løbeformsmålinger, herunder skridtlængde, skridtkadence og vertikalt forhold, sammen med standard træningsstatistikker som forbrændte kalorier, tilbagelagt distance, tempo og højdemeter.

En af de mest iøjnefaldende funktioner er Workout Builder, som giver brugerne mulighed for at oprette tilpassede løbeture, der er skræddersyet til deres specifikke mål. Uanset om man træner til et hurtigere halvmaraton eller forbereder sig til sin første 5 km, kan man sætte mål for distance, tid, tempo eller pulszoner. Uret fungerer som en løbekammerat, der giver vejledning i realtid gennem haptisk feedback og lydsignaler. Det advarer brugerne, når deres opvarmning er færdig, hvis de er ude af tempo, eller når det er tid til det næste interval i deres rutine.

Efter en løbetur tilbyder Pixel Watch 3 en omfattende analyse af brugerens form. Ved hjælp af avanceret bevægelsesregistrering kombineret med maskinlæring giver det indsigt i kadence, skridtlængde og -højde samt kontakttid med jorden. Disse data hjælper løbere med at forbedre deres teknik og spore deres fremskridt over tid.

Cardio-belastning og målbelastning

Pixel Watch 3 introducerer to nye målinger for at hjælpe brugerne med at optimere deres træning: Cardio Load og Target Load. Cardio Load sporer hjertets anstrengelse og intensitet under aktiviteter og i løbet af dagen. Det giver indsigt i, om brugeren over- eller undertræner, opretholder eller forbedrer sit fitnessniveau.

Target Load tilbyder på den anden side et personligt træningsmål hver morgen. Det tager højde for den seneste kardiobelastning og parathed og vejleder brugerne til at forbedre deres kondition, mens de afbalancerer restitutionen. Denne funktion kræver 14 nætters brug i træk, før den bliver tilgængelig, hvilket sikrer, at den har tilstrækkelige data til at give nøjagtige anbefalinger.

Uret introducerer også en ny Daily Readiness Score, som nu er gratis for alle brugere. Denne score bruger en forbedret algoritme, der sporer vigtige restitutionsbiometri som hvilepuls, hjertefrekvensvariabilitet (HRV) og nylige søvnmønstre. Det giver et omfattende billede af, hvor forberedt kroppen er på at træne hver dag.

Forbedringer af søvnsporing

Selv om der ikke er væsentlige nye søvnsporingsfunktioner, har Pixel Watch 3 indført en automatisk sengetidstilstand. Denne funktion registrerer automatisk, når brugeren falder i søvn, og starter en optimeret brugergrænseflade, der sparer på batteriet ved at deaktivere den altid tændte skærm og slumrende notifikationer. Når man vågner, vender uret tilbage til sine normale indstillinger.

Den daglige søvnrapport er stadig omfattende og giver detaljer om den samlede søvntid, forskellige søvnstadier, puls, variationer i blodets iltniveau og rastløshed. Brugerne får en søvnscore fra 1 til 100, som giver et hurtigt overblik over deres søvnkvalitet.

En ny tilføjelse er Morning Brief, som leveres proaktivt på brugerens håndled, når han/hun vågner. Denne funktion giver en daglig oversigt, der omfatter søvndata, parathedsscore, mål for kardiobelastning og fremskridt i forhold til ugentlige træningsmål. Den indeholder også aktuelle lokale vejrforhold, som hjælper brugerne med at planlægge deres dag effektivt.

Google Pixel Watch 3 har klart positioneret sig som et stærkt værktøj for fitnessentusiaster, især løbere. Dets avancerede målinger, personlige vejledning og omfattende sundhedssporingsfunktioner viser Googles engagement i at skabe et smartwatch, der går ud over den grundlæggende funktionalitet og giver brugerne en holistisk tilgang til deres sundheds- og fitnessrejse.

Batterilevetid og opladning: En velkommen opgradering

Google Pixel Watch 3 giver betydelige forbedringer i batterilevetid og opladningsmuligheder, hvilket imødekommer en af de største bekymringer, brugerne havde med tidligere modeller. Disse forbedringer gør den seneste udgave til en mere pålidelig og praktisk bærbar enhed til daglig brug.

Forlænget batterilevetid

Pixel Watch 3 fås i to størrelser med hver sin batterikapacitet. Modellen på 41 mm har et batteri på 307 mAh, mens den større version på 45 mm har et batteri på 420 mAh, hvilket er en stigning på 35 % i forhold til forgængeren. Begge modeller tilbyder op til 24 timers batterilevetid med den altid tændte skærmfunktion aktiveret, hvilket er en væsentlig forbedring i forhold til tidligere versioner.

For brugere, der har brug for endnu længere levetid, introducerer Pixel Watch 3 en forbedret batterisparetilstand. Denne tilstand forlænger batteriets levetid til op til 36 timer på en enkelt opladning uden at gå på kompromis med vigtige sundheds- og fitnesssporings- eller sikkerhedsfunktioner. Batterisparetilstanden aktiveres automatisk, når uret når en batterilevetid på 15 %, hvilket sikrer, at brugerne ikke uventet løber tør for strøm. Den slukker også automatisk, når batteriet oplades til 25 % igen, så uret problemfrit vender tilbage til sin fulde funktionalitet.

Hurtigere opladningshastigheder

Opladningshastigheden har fået en betydelig opgradering i Pixel Watch 3. 41 mm-modellen oplader nu 20 % hurtigere end sin forgænger, hvilket sparer brugerne for op til 15 minutter ved fuld opladning af enheden. Begge modeller bruger et USB-C-hurtigopladningskabel med magnetiske stifter, der klikker sikkert på plads og sikrer en stabil opladningsforbindelse.

Opladningshastighederne for begge modeller er imponerende:

  • 41 mm-modellen: 50 % på 24 minutter, 80 % på 35 minutter og 100 % på 60 minutter
  • 45 mm-model: 50 % på 28 minutter, 80 % på 50 minutter og 100 % på 80 minutter

Disse opladningstider er baseret på test udført med helt afladede batterier og kan variere afhængigt af faktorer som batteriets alder og omgivelsestemperatur.

Funktioner til strømstyring

Pixel Watch 3 har flere strømstyringsfunktioner, der hjælper brugerne med at maksimere batteriets levetid:

  1. Effektiv skærmteknologi: Uret bruger LTPO (Low-Temperature Polycrystalline Oxide)-skærmteknologi, der giver mulighed for dynamiske opdateringshastigheder fra 1 Hz til 60 Hz. Denne funktion bidrager til jævnere interaktioner, samtidig med at den sparer på batteriet.
  2. Wear OS 5-optimering: Den seneste version af Wear OS giver betydelige forbedringer i strømeffektiviteten. For eksempel bruger et maratonløb med Wear OS 5 20 % mindre strøm sammenlignet med en enhed, der kører Wear OS 4.
  3. Indstillinger, der kan tilpasses: Brugerne kan justere forskellige indstillinger for at forlænge batteriets levetid, f.eks. ved at slukke for den altid tændte skærm, reducere skærmens timeout-periode og aktivere sengetidstilstand til brug natten over.
  4. Intelligent forbindelse: For LTE-modeller kan brugerne indstille Mobile Mode til Automatic eller Off for at reducere batteriforbruget, når der ikke er brug for mobilforbindelse.
  5. Nøjagtighed i placering: Aktivering af Google Location Accuracy giver den mest energieffektive metode til at indhente placeringsoplysninger.

Det er vigtigt at bemærke, at den faktiske batterilevetid kan variere afhængigt af brugsmønstre, aktiverede funktioner og miljøfaktorer. Pixel Watch 3's batteriydelse er baseret på test udført med præproduktionshardware og -software ved hjælp af standardindstillinger og en gennemsnitlig brugerprofil for batteriforbrug.

Med disse forbedringer i batterilevetid, opladningshastighed og strømstyring tilbyder Google Pixel Watch 3 en mere pålidelig og brugervenlig oplevelse, der adresserer en af de vigtigste begrænsninger ved sine forgængere og positionerer sig som en stærk konkurrent på smartwatch-markedet.

Smartwatch-funktioner: Ud over det grundlæggende

Google Pixel Watch 3 har taget betydelige skridt i retning af at forbedre sine muligheder og tilbyde brugerne en mere integreret og omfattende smartwatch-oplevelse. Fra problemfri økosystemintegration til avancerede sikkerhedsfunktioner har Pixel Watch 3 positioneret sig som en formidabel konkurrent på smartwatch-markedet.

Integration af Googles økosystem

Pixel Watch 3 brillerer i sin integration med Googles økosystem, især for dem, der investerer i smart home-teknologi. Den opdaterede Google Home-app (v2.74.65.4) på uret introducerer flere nye funktioner, der gør styring af smart home-enheder mere praktisk end nogensinde.

Brugere kan nu skifte mellem hjemme- og ude-tilstand direkte fra deres håndled og udløse forskellige automatiseringer uden at skulle række ud efter deres telefon. Denne funktion er især nyttig for dem, der har flere rutiner omkring disse tilstande.

Uret giver også forbedret kontrol over en lang række smarte enheder. Brugere kan nu styre luftrensere, intelligente ventilatorer, Android TV og Google TV direkte fra deres Pixel Watch 3. Denne kontrol rækker ud over simple tænd/sluk-funktioner og giver mulighed for at justere skærmtilstande, ventilatorhastigheder, lydstyrker og medieafspilningsindstillinger.

For ejere af Nest Doorbell giver Pixel Watch 3 dem mulighed for at se, når nogen ringer på døren, og endda kommunikere med besøgende ved døren. Denne funktion eliminerer behovet for at trække en smartphone frem til sådanne interaktioner. Derudover kan brugerne tænde og slukke for sikkerhedskameraer direkte fra uret, selvom live-streaming ikke er tilgængelig for ikke-Nest-enheder.

TV-ejere har en dedikeret flise på urskiven, som giver hurtig adgang til TV-indstillinger uden at skulle navigere gennem Google Home-appen. Denne flise tilbyder volumenkontrol, en fjernbetjening med D-pad og valgknapper og en Now Playing-skærm til mediekontrol.

Yderligere tilpasning

Ligesom de tidligere modeller i Google Pixel Watch-serien af smartwatches har Google Pixel Watch 3 mange muligheder, når det gælder remme, etuier og skærmbeskyttere. Dette giver mulighed for yderligere tilpasning af urets udseende og fornemmelse, især med remme til Google Pixel Watch, som kan ændres afhængigt af aktivitet eller livsstil generelt. Etuier og skærmbeskyttere giver brugeren mulighed for at tilpasse det beskyttelsesniveau, de har brug for, hvilket i høj grad afhænger af, hvordan uret bruges.

Konklusion: Er det hypen værd?

Google Pixel Watch 3 har gjort betydelige fremskridt på smartwatch-arenaen og tilbyder en overbevisende blanding af stil, funktionalitet og ydeevne. Dets forbedrede design, forbedrede sundhedssporingsfunktioner og problemfri integration med Googles økosystem har en betydelig indvirkning på brugeroplevelsen. Introduktionen af avancerede løbemålinger, smart home-kontrol og forlænget batterilevetid imødekommer vigtige brugerbehov og sætter enheden i en stærk position til at konkurrere med markedsledere.

Afslutningsvis repræsenterer Pixel Watch 3 et bemærkelsesværdigt skridt fremad for Google inden for bærbar teknologi. Selv om der stadig er plads til at vokse, især på områder som understøttelse af tredjepartsapps, tilbyder enheden en velafrundet pakke til Android-brugere, der ønsker at forbedre deres digitale livsstil. I takt med at smartwatches fortsætter med at udvikle sig, sætter Pixel Watch 3 en ny standard for, hvad brugerne kan forvente af et Google-drevet wearable.


Skriv en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


Læs også

The Ultimate Review of the OnePlus Watch 2R
En omfattende gennemgang af OnePlus Watch 2R. Uanset om du overvejer at købe et og gerne vil vide mere, eller om du bare er nysgerrig, så finder du alt, hvad du har brug for, lige her.