Xplora smartwatch Guide: Alt hvad du behøver at vide

Xplora smartwatch Guide: Alt hvad du behøver at vide

Xplora smartwatch

Overvejer du at købe et smartwatch eller måske en mobiltelefon til dit barn? Så er dette en god mulighed!

Denne hurtige guide vil vise dig, hvorfor dette nye og lidt obskure mærke er et godt alternativ til at købe en ny telefon eller et smartwatch til dit barn - så følg med!

Hvad er et Xplora?

Et Xplora smartwatch, eller mobilur, som det også kaldes, er et smartwatch designet til børn (og forældre).

Xplora blev grundlagt i 2016 i Norge og har siden starten haft som mål at introducere børn og unge til ansvarlig brug af teknologi, opmuntre til bevægelse og eventyr og give forældre ro i sindet, mens deres børn er ude i verden.

Virksomheden er vokset hurtigt siden da og er blevet markedsleder på sit område med mere end en million brugere på verdensplan.

Et Xplora-ur er et smartwatch, der introducerer dit barn til teknologi og digitale medier på en ansvarlig måde. Det kan være godt, fordi du gerne vil have, at dit barn bliver fortrolig med teknologien i den moderne verden, men samtidig vil du gerne beskytte det mod de negative aspekter af sociale medier og andre digitale platforme.

Xplora er også designet specielt til børn og tåler derfor leg og slitage, som almindelige smartwatches ikke gør. Et Xplora-ur er bygget til at blive brugt af dit barn hver dag og opfordrer til fysisk aktivitet og bevægelse.

Hvad gør et Xplora? 

Nu hvor du ved, hvordan Xplora adskiller sig fra andre smartwatches, vil du måske gerne vide, hvad det egentlig gør.

Som vi nævnte, er uret designet til at blive brugt af børn, men det tilbyder også en masse til forældre. Det er simpelthen et familieur. Der er flere forskellige modeller i Xplora-serien med forskellige funktioner og muligheder, men den ene ting, der forener dem alle, er dette:

Begrænset kontakt med omverdenen: Uanset om det er et X6Play eller XGO3, er uret helt afkoblet fra internettet og de sociale medier. Det betyder, at du som forælder kan være sikker på, at dit barn ikke ubevidst bliver udsat for de mere negative elementer af sociale medier og internettet uden din viden, hvilket ikke er tilfældet med en mobiltelefon eller et almindeligt smartwatch. Denne strategisk placerede kontakt betyder dog ikke, at uret er afskåret fra kommunikationsmuligheder, men du kan via en forældreapp bestemme, hvilke personer dit barn skal kunne kontakte. Uret giver så dit barn mulighed for at foretage opkald eller sende talebeskeder til disse kontakter - smidigt, nemt og sikkert. Forældreappen giver dig også mulighed for at slukke for urets funktioner i skoletiden for at forhindre distraktioner.

Sikkerhed med hensyn til både GPS og data: Forældreappen giver dig også mulighed for at se præcis, hvor smartwatchet og dit barn er i realtid - så du aldrig behøver at bekymre dig. Appen giver dig også mulighed for at indstille visse områder, eller "zoner", som sikre, så du får en notifikation på din telefon, når dit barn f.eks. ankommer til skolen, forlader skolen for at tage hjem, og når de er hjemme. Den bedste og mest perfekte løsning til at fjerne et element af stress fra hverdagen.

Når det gælder oplysninger om, hvor dit barn befinder sig, er det også vigtigt at føle sig sikker, når det gælder data. Al information og kommunikation på enheden er derfor krypteret, og al datalagring er i overensstemmelse med GDPR.

Aktiviteter: Xplora opfordrer også til bevægelse og leg for at finde en god balance mellem fysisk aktivitet og skærmtid. For at opnå dette har de skabt en aktivitetsplatform, som er gratis for alle brugere. Denne platform er blevet integreret med urets skridttæller og forvandler de skridt, dit barn tager, til virtuelle mønter - men denne unikke oplevelse stopper ikke der. Disse mønter kan så bruges til at låse op for forskellige præmier, såsom at spille spil eller deltage i forskellige eventyr og aktiviteter - en fantastisk måde at forbinde det at være i bevægelse med noget positivt.


Skriv en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.