Sådan skifter du remmene på dit Apple Watch

Sådan skifter du remmene på dit Apple Watch
Hvis du har et Apple Watch, ved du, at en af de bedste funktioner ved enheden er, at du kan tilpasse den med forskellige bånd. Uanset om det er et linkarmbånd i rustfrit stål eller et sportsarmbånd i stof, er det nemt og sjovt at udskifte dit armbånd.

En af de fantastiske ting ved Apple - og Apple Watch - er deres tilpasningsmuligheder. Men det er stadig vigtigt at sørge for, at du køber et Apple Watch-urremme, der passer til dit Apple smartwatch.

Det betyder, at du kan bruge et Apple Watch-urremme, der er designet til et Apple Watch af første generation (eller en rem, der er designet til Apple Watch Series 1, 2 eller 3), med Apple Watch Series 4, Series 5, Series 6, Series 7, Series 8 og begge generationer af Apple Watch SE. Det eneste, du skal huske, er, at det er størrelserne og ikke serierne, der er kompatible.

Størrelseskompatibiliteten er som følger: 38 mm, 40 mm og 41 mm Apple Watch-armbånd er gensidigt kompatible, mens 42 mm, 44 mm og 45 mm-armbånd også er kompatible - uanset hvilken Apple Watch-serie selve uret tilhører.

Det bedste af det hele er, at det ikke tager mere end et minut at skifte båndet på dit Apple Watch, og du behøver ikke engang noget værktøj. I dette blogindlæg gennemgår vi alt, hvad du skal vide om at skifte båndet på dit Apple Watch.


Trin 1: Fjern dit gamle bånd
Det første skridt, når du skifter urremme, er at fjerne din gamle rem. For at gøre dette skal du trykke på knappen til frigørelse af armbåndet på bagsiden af uret. Dette vil frigøre din rem, og du bør nu nemt kunne skubbe remmen til siden.

Glem ikke at være forsigtig, når du håndterer teknologien. Tving aldrig noget ind i udløserknappen, og tryk eller træk aldrig hårdere, end det virker rimeligt. Hvis Apple Watch-armbåndene ikke glider ud uden besvær, skal du prøve at trykke på udløserknappen igen.


Trin 2: Fastgør dit nye bånd
Når det gamle urbånd er fjernet, skal du blot skubbe det nye urbånd på plads. Du skal blot vende om på fjernelsesprocessen.
Og voila - du er færdig.

Glem ikke at kontrollere remmenes orientering. Hvis du tilfældigvis monterer armbåndet forkert, skal du blot fjerne det som i trin 1.


Det er nemt at skifte remmen på et Apple Watch, og det kan gøres i to enkle trin - fjern den gamle rem og sæt den nye på! Med så mange forskellige stilarter og farver til rådighed for Apple Watch-armbånd kan det være en sjov måde at ændre udseendet på at udtrykke dig selv og vise lidt personlighed med din enhed. Så gå i gang og giv dit Apple Watch en makeover i dag!

Skriv en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.